''

Termes i condicions

El lloc web www.lamagiadelmeunom.cat és propietat de The Story Tailors, S.L. amb domicili social en Gran de Gràcia 15 1º1º, 08012 Barcelona.

La utilització del lloc web www.lamagiadelmeunom.cat, incloent el mer accés, li atribueix la condició d'usuari i per tant la submissió a les disposicions contingudes en el present document.

El lloc web té com a finalitat la difusió i promoció de l'activitat desenvolupada www.lamagiadelmeunom.cat, com a empresa dedicada a l'edició i distribució de contes personalitzats i material educatiu.

The Story Tailors, S.L. podrà a qualsevol moment modificar el contingut, disseny, i estructura de www.lamagiadelmeunom.cat així com les presents disposicions, sense necessitat de preavís.


Condicions d'ús 

L'usuari accedeix a www.lamagiadelmeunom.cat sota la seva única responsabilitat, comprometent-se a utilitzar el lloc web conforme a la Llei, i a no realitzar cap actuació que pogués danyar la imatge, interessos o drets de The Story Tailors, S.L. o de tercers, així com actuacions que puguin sobrecarregar, danyar o inutilitzar la pàgina web, els servidors i altres equips informàtics. L'usuari respondrà dels danys i perjudicis que puguin derivar-se com a conseqüència de l'incompliment d'aquesta obligació. L'accés a www.lamagiadelmeunom.cat requereix la intervenció de tercers operadors, per això aquest accés pot ser suspès, cancel·lat o resultar inaccessible per circumstàncies alienes a la nostra voluntat. The Story Tailors, S.L. no es responsabilitza dels danys o perjudicis que puguin produir-se com a conseqüència d'això. Correspon a l'usuari adoptar les mesures adequades per detectar i eliminar l'existència de virus o altres elements que poguessin alterar els seus sistemes informàtics.

L'Usuari no podrà fer ús de la pàgina de cap manera il·legal o inadequada, infringint cap legislació o permís aplicable. L'Usuari accepta seguir totes les instruccions que oferim en relació a l'ús de la pàgina.


Propietat intel·lectual i industrial 

Tots els continguts del lloc web www.lamagiadelmeunom.cat, incloent signes distintius o altres drets de propietat industrial, textos, fotografies, gràfics o continguts audiovisuals, són propietat de The Story Tailors, S.L. o de tercers col·laboradors si així s'indiqués expressament. L'accés o ús de la web no implica cessió alguna dels drets d'explotació del contingut de la mateixa. En concret es prohibeix la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació i qualsevol altra manera d'explotació. L'usuari s'abstindrà d'intentar obtenir els continguts per mitjans o procediments diferents dels llocs a la seva disposició al portal.

El contingut de la pàgina web solament pot usar-se per a finalitats personals no comercials, i no pot ser reproduït, modificat, copiat, alterat, distribuït, publicat, mostrat, transmès o venut de cap manera, per cap mitjà, total o parcialment. L'Usuari no pot retirar cap advertiment de propietat o drets d'autor de cap contingut de la pàgina.


Protecció de dades 

D'acord a l'establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), li informem que les dades personals que ens faciliti a través del nostre lloc web o mitjançant enviaments de correus electrònics, seran incorporats a un fitxer automatitzat titularitat de The Story Tailors, S.L. amb la finalitat de gestionar, prestar, ampliar i millorar els serveis oferts en el lloc web, executar els contractes que per mitjà de la mateixa es realitzin, enviar formularis d'enquesta, estudiar la utilització dels serveis per part dels Usuaris registrats, l'enviament d'actualitzacions dels serveis, així com per enviar-li informació publicitària i/o promocional dels productes i serveis oferts per www.lamagiadelmeunom.cat consentint l'usuari registrat expressament en l'enviament d'aquesta informació per qualsevol mitjà, inclosos els electrònics, entre uns altres el correu electrònic.

El consentiment de l'Usuari registrat per rebre, per correu electrònic o mitjà electrònic equivalent, podrà ser revocat mitjançant notificació dirigida a la següent adreça de correu electrònic: suport@lamagiadelmeunom.cat o bé a través dels enllaços de baixa dels propis emails promocionals. Així mateix, l'Usuari registrat té la possibilitat d'accedir a les seves dades personals, i dur a terme les modificacions oportunes en relació amb els mateixos. En aquest sentit, l'usuari registrat es compromet a proporcionar informació certa en relació amb les seves dades personals, i mantenir les dades facilitades a www.lamagiadelmeunom.cat al dia. El Soci podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició per mitjà de l'enviament d'una comunicació a l'adreça recollida en el present apartat. L'Usuari registrat respondrà, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades, reservant-se www.lamagiadelmeunom.cat el dret d'excloure dels Serveis registrats a tot Soci que hagi facilitat dades falses, sense perjudici de les altres accions que procedeixin en Dret.


Comandes i especificacions 

Qualsevol dels nostres productes en venda estan subjectes a disponibilitat i a la nostra acceptació de la seva comanda.

Ens reservem el dret a rebutjar qualsevol comanda sense l'obligació d'aportar cap motiu per a aquest rebuig. Cap comanda haurà de considerar-se acceptada per la nostra empresa fins que ho hàgim confirmat a través de la confirmació de comanda.

La confirmació de comanda contindrà els detalls de la seva comanda, el preu i una estimació de la data de lliurament de la comanda. És responsabilitat de l'Usuari contactar amb nosaltres i notificar-nos de qualsevol error amb la comanda al més aviat possible. El no fer-ho pot comportar un processament erroni de la comanda. La comunicació de qualsevol error fora del termini de 20 hores des del moment que l'Usuari realitza la compra no podrà ser acceptada pel sistema, ja que s'haurà iniciat el procés de impressió. En tal cas l'Empresa no tindrà obligació a realitzar un reemborsament de la compra.

Ens esforcem per mostrar i descriure de la forma més precisa els colors impresos del producte que vam mostrar a la nostra pàgina, però no podem assegurar que els colors del producte lliurat coincideixin amb aquells mostrats en el monitor o en la pantalla del telèfon mòbil al moment de realitzar la vista prèvia.


Terminis de lliurament 

Amb la fi oferir els nostres serveis de la millor manera possible, www.lamagiadelmeunom.cat tractarà de lliurar amb la major rapidesa possible el seu conte personalitzat. Si bé es pot indicar una data aproximada de lliurament, aquesta és només orientativa. La data de lliurament no estableix cap obligació contractual amb els nostres clients. El termini de preparació del llibre personalitzat depèn en gran part a la disponibilitat dels tercers encarregats de la impressió i empreses de transport del mateix.

Quan per comandes massives es negociïn preus diferents als estipulats individualment, no s'acceptaran devolucions per separat. El lloc de lliurament dels nostres productes es mostrarà en la comanda, i el mètode normal de lliurament (tret que s'especifiqui i acordi un mètode diferent) serà correu gratuït certificat.

Fem tot el possible per gestionar cada comanda en el temps establert per a cada article. No obstant això, els terminis de lliurament dels productes són indicatius. El temps de lliurament no ha de constituir l'essència d'aquests termes i condicions i no ens farem responsables de pèrdues o despeses que pugui sofrir com a resultat d'un retard en el lliurament de la seva comanda. L'Usuari haurà de revisar el seu producte després del seu lliurament i, en cas que el producte hagi estat lliurat per un transportista, signar el document d'acceptació del paquet. Una signatura en el document de lliurament constituirà evidència que l’Usuari ha rebut la comanda sense danys ni defectes aparents. L'Usuari no podrà rebutjar la comanda o part d'aquest únicament a base a un lliurament realitzat amb retard en una comanda que consisteix en diversos lliuraments. Si al moment del lliurament els productes es mostren defectuosos o danyats, l'Usuari haurà de proporcionar una descripció per escrit dels danys o defectes, i aportar les proves pertinents.

Ens reservem el dret a fer-li arribar la seva comanda en diferents lliuraments. En cas que la seva comanda estigui programada per realitzar-se en diferents lliuraments, cada lliurament constituirà un contracte independent.

Si per error no recull la comanda, llavors sota cap obligació li reemborsarem el valor de la compra.


Acceptació de Lliurament 

Quan l'Usuari rebi el producte/s haurà d'inspeccionar-ho(s) per detectar qualsevol defecte o falta de conformitat abans de signar i acceptar el seu bon estat. Si l'Usuari signa l'acceptació del producte, estarà acceptant que aquest està en condicions acceptables. Qualsevol paquet no signat però acceptat es considerarà en bones condicions.

Si l'Usuari observa qualsevol dany en el paquet, per favor, indiqui que està danyat, ja que d'una altra manera no podrem realitzar un reemborsament o reemplaçar l'article danyat, més enllà dels seus drets legals. L'Usuari ha d'estar disponible per acceptar la comanda en la data establerta, ja que el servei de missatgeria estàndard tan solament intentarà el lliurament 2 vegades. Després d'aquests intents el paquet romandrà en l'oficina de Correus durant 15 dies. Si després d'aquest període l'Usuari no recull el paquet, aquest ens serà retornat, fent-se càrrec l'Usuari del cost. Si el lliurament és rebutjat o retornada a causa d'una adreça incorrecta, l'Usuari haurà de pagar la tarifa de devolució. Un cop la comanda hagi estat retornada a la nostre empresa la comanda serà retinguda a les nostres instal·lacions durant un termini de 15 dies. Si en aquest període no és reclamada, la comanda quedarà cancel·lada, quedant anul·lat el dret a la devolució de l'import corresponent, ja que els llibres han estat fets a mida i són clarament personalitzats.


Pagament 

Tots els preus inclouen IVA. L'IVA es calcula sobre la base del valor final de la seva comanda, en Euros i en el percentatge en vigor a l'hora de la comanda (actualment del 4%).

El pagament es farà efectiu a través de la plataforma de pagament del nostre proveïdor (actualment Adyen BV o Paypal), al moment de realitzar la seva comanda i que aquest sigui aprovat per nosaltres. En aquest moment, es realitzarà un cobrament íntegre i el contracte entrarà en vigor.

L'Usuari es compromet al fet que tots els detalls que ens proporcioni amb la finalitat de dur a terme el lliurament de la seva comanda siguin correctes, i que el mètode de pagament escollit sigui de la seva propietat i en aquest existeixin fons suficients o possibilitats crediticies per cobrir el cost total de la comanda.

El pagament de tots els productes es realitza a través d'un proveïdor extern de serveis de pagament. L'Usuari haurà d'indicar les seves dades de pagament a aquest proveïdor i és possible que també hagi d'acceptar els termes i condicions addicionals en relació amb l'ús d'aquest servei. No podem acceptar, i per la present exclou a la major mesura permesa per la llei aplicable, qualsevol responsabilitat que sorgeixi en connexió amb el seu ús de d’aquest – extern - proveïdor de pagament.


Política de devolucions i cancel·lació 

L'Usuari té dret a cancel·lar una comanda només en les següents circumstàncies:

1- Si no hem pogut lliurar la comanda en un període de 35 dies després de la data de la compra.

2- En el cas de productes defectuosos, tan aviat com hagi descobert el defecte (tenint en compte que hagi inspeccionat el producte tan aviat com hagi estat possible després del lliurament i, en cap cas, més enllà de 14 dies després de la recepció del producte).

Si es cancel·la una comanda sota les condicions 1 o 2, nosaltres ens farem responsables de tots els costos (incloent càrrecs inicials de lliurament i re-lliurament (en cas d'haver-los) de la comanda en qüestió.

Les notificacions que impliquin un desig de cancel·lació han d'enviar-se per correu electrònic a suport@lamagiadelmeunom.cat.

Excepte productes danyats, res en aquests termes i condicions ha de donar-li drets de cancel·lació en relació a aquests productes que, per la seva naturalesa, han estat fets a la seva mesura i són clarament personalitzats.

L'Usuari haurà de retornar-nos qualsevol producte en el seu embalatge original (que haurà de conservar per a aquest propòsit).

Res de l'inclòs en aquesta clàusula afecta als seus drets estatutaris.


"La Plataforma de Resolució de Conflictes de Consum en Línia de l'article 14Reglamento (UE) 524/2013: La Comissió Europea proporciona una plataforma per a la resolució de conflictes en línia (ODR) disposats a veure http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Per a participar en un procediment de solució de diferències davant una junta arbitral de consum no estan obligats i sense voluntat. "


Limitació de la responsabilitat 

The Story Tailors, S.L. no es responsabilitza directa, indirecta, o subsidiàriament dels danys i prejudicis de qualsevol naturalesa derivats de la contractació d'un servei amb contingut personalitzat. Pel que no es fa responsable: de la inclusió d'imatges o continguts que suposin la infracció dels drets d'imatge, propietat intel·lectual i industrial o que pugui incórrer en un incompliment legal de qualsevol àmbit, sent total la responsabilitat de la persona física que contracti els serveis, la qual es compromet a tenir accés legal als continguts emprats per a la confecció del producte objecto de la contractació l'ús de la qual serà únicament privat. De les possibles incorreccions semàntiques, gramaticals o ortogràfiques introduïdes per part del contractant en la confecció del producte contractat. Sent total la responsabilitat del contractant. El contractant es compromet a no divulgar tals incorreccions culpant a The Story Tailors, S.L. d'aquesta acció.

És possible que realitzem canvis en el contingut de la pàgina o en alguns productes, preus o tarifes descrites en ells, a qualsevol moment i sense previ avís. El contingut de la pàgina pot estar obsolet, i no ens comprometem a actualitzar aquest material.

Part del contingut de la pàgina pot ser ofert per tercers, i no garantim ni acceptem cap tipus de responsabilitat per la seva exactitud, actualitat o fiabilitat. Excepte tot el descrit explícitament en aquests termes i condicions, la plataforma i tots el continguts de la plataforma proporcionats a través d'aquesta es proporcionen "tal qual" i sense representació o garantia de cap tipus, ja sigui expressa o implícita (ja sigui pel dret comú, per encàrrec, llei o d'una altra manera). En la màxima mesura permesa per la llei aplicable, neguem totes les condicions d'uns altres, representacions, declaracions i garanties (incloent, però no limitat a, qualsevol garantia implícita de l'aptitud per a un propòsit particular de la plataforma o el contingut d’aquesta o que el seu ús de la plataforma o el contingut no infringirà els drets de tercers).

La nostra responsabilitat per les pèrdues que l'Usuari pugui sofrir com a conseqüència de la violació d'aquest contracte, està estrictament limitada al preu net de compra del producte (excloent taxes i despeses d'enviament).

L'Usuari accepta que la seva navegació per la pàgina, i el seu ús d'aquesta, així com l'ús del contingut del lloc, s'efectuen sota la seva pròpia responsabilitat i risc. No ens fem responsables de qualsevol pèrdua, dany, o despeses (incloent pèrdua de guanys) que sorgeixin directa o indirectament de qualsevol fallada o retard en l'execució de qualsevol obligació en virtut d'aquests Termes i Condicions, per causa d'algun esdeveniment o circumstància fora del nostre control raonable, incloent, però no limitat a, vagues, accions industrials, fallada de fonts d'alimentació o equips, accions del govern o similars.

Les lleis aplicables al seu país de residència poden no permetre la limitació o exclusió de responsabilitat per danys incidentals, per la qual cosa la limitació o exclusió anterior pugues no aplicar-se si escau.

A causa dels riscos inherents de la utilització d'Internet, no podem fer-nos responsables de qualsevol dany o virus que pugui infectar el seu equip informàtic o qualsevol un altre ben quan utilitzi o navegui per la pàgina. La descàrrega o una altra adquisició de qualsevol contingut de la pàgina a través de la pàgina es realitza sota el seu propi criteri i risc i amb l'acceptació que l'Usuari serà l'únic responsable de qualsevol dany al seu sistema informàtic o pèrdua de dades que resulti de la descàrrega o adquisició de qualsevol contingut del lloc.


Protecció de Dades i Privacitat 

Només utilitzarem la informació personal que podem recopilar sobre l'Usuari d'acord amb la nostra política de privacitat. Aquesta política forma part essencial d'aquests termes i condicions, per la qual cosa és important que la llegeixi. En acceptar aquests termes i condicions l'Usuari també accepta i dóna el seu consentiment a la nostra política de privacitat.


Enllaços 

En el lloc web www.lamagiadelmeunom.cat podran mostrar-se enllaços a tercers, que tenen com a finalitat donar una informació més completa a l'usuari, declinant-se qualsevol responsabilitat sobre els continguts o serveis que es presten en els mateixos. Si l'usuari observés a les pàgines enllaçades l'existència de continguts contraris a les lleis, la moral o l'ordre públic, podrà posar-ho en coneixement de The Story Tailors, S.L. a través del correu electrònic suport@lamagiadelmeunom.cat. La recepció d'aquestes comunicacions no suposarà, a l'efecte de la llei de serveis de societat de la informació, el coneixement efectiu de l'activitat il.lícita desenvolupada en els mateixos, no existint obligació alguna d'eliminar els enllaços.


Terminació 

Podem eliminar la pàgina o cessar la prestació de qualsevol dels serveis disponibles a través de la pàgina a qualsevol moment al nostre únic criteri, per qualsevol raó que sigui.

Podem interrompre l'accés a la pàgina per qualsevol motiu sota el nostre únic criteri, a qualsevol moment amb o sense previ avís.


Legislació i jurisdicció aplicable 

Les disposicions contingudes en el present document es regiran per l'ordenament jurídic espanyol. Per a la resolució dels conflictes que poguessin derivar-se de l'ús de la pàgina web, les parts se sotmetran als jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona, amb renúncia expressa a qualsevol altre fòrum que pogués correspondre'ls.