''

Per a qui és el llibre? 

“La màgia del meu nom” és un llibre dirigit a nens de 0 a 8 anys. És el complement de lectura perfecte per als petits que estan aprenent a llegir. Al ser un producte personalitzat tan especial, és també un regal ideal per a qualsevol ocasió (nounats, aniversaris, batejos…) ja que serà un record per a tota la vida.


Com és el llibre físic que rebré? 

Cada llibre s'imprimeix digitalment en un format DIN A4 apaisat en paper de 170gr. Podràs escollir entre tapa tova, o tapa dura, en aquests cas també pot ser personalitzada. El nombre de pàgines del llibre dependrà de cada nom, però garantim que cada llibre conté un mínim de 38 pàgines.


Puc sol·licitar una devolució o cancel.lar la meva comanda? 

Podràs cancel.lar la teva comanda en les següents situacions:

1- En les següents 20 hores després de la confirmació de la teva comanda (quedarien exclosos els enviaments preferents)

2- Si no hem pogut entregar la comanda en un periode de 35 dies després del teu enviament, tens dret a sol.licitar la devolució.

3- En el cas de productes defectuosos, tant aviat com hagis descobert el desperfecte ( i tenint en compte que hagis inspeccionat el producte tant aviat com hagi sigut possible després de la entrega, i en cap cas 14 dies després de la recepció del produte) Las notificacions que impliquin el desig de cancel.lació haurán de ser notificafades deben enviarse por correo electrónico a suport@lamagiadelmeunom.cat Per més informació sobre la nostra política de devolució i cancel.lacions pots consultar el nostre apartat: https://www.lamagiadelmeunom.cat/ca/termes-i-condicions


Quant costa el llibre? 

El llibre bàsic té un preu de 26,90 euros (IVA inclosos).

Existeixen una sèrie d'opcions addicionals que pots afegir a la teva comanda. Per exemple: per només 4,99 euros addicionals, podràs adquirir el teu llibre amb tapa rígida (cartró de 2mm de grossor). Si vols la tapa dura personalitzada podràs tenir-la però amb un cost de 6,99 euros addicionals. o si desitges que et fem arribar el llibre amb caràcter urgent, pots reduir el temps de lliurament amb un import addicional de 8,99 euros. Podràs seleccionar aquestes opcions en el pas 3 del procés de compra. Un cop hagis afegit els llibres que vols a la cistella, i hagis indicat les teves dades personals i d'enviament.


Quant costa l'enviament? 

Si esculls enviament estàndard te un cost de 4,99€. Si desitges rebre la teva comanda a través d'enviament urgent, hauràs d'abonar 8,99 euros.

*Enviament només a Espanya Peninsular.


Quant temps triga a arribar? 

No oblidis que cada llibre és personalitzat i no disposem de llibres en estoc. Cada exemplar s'imprimeix sota demanda al moment en què l'usuari realitza la compra. El termini aproximat de lliurament amb enviament estàndard és de 15 dies laborables. Abans de confirmar la compra, t'indicarem la data estimada de lliurament. No obstant, si ho necessites amb urgència, tenim a la teva disposició un servei de lliurament urgent (amb un cost de 8,99€).


Com puc realitzar el seguiment de la comanda? 

Quan el teu llibre hagi sortit de la impremta, es generarà un codi de seguiment que t'informarà en tot moment sobre l’estat de la teva comanda. El número de seguiment només està disponible per a les següents destinacions: Espanya, Alemanya, i Estats Units.