Tens %s llibres a la teva cistella
Preu total
Resum de la comanda
llibre
Preu

x llibre estàndard


Enviament

PREU TOTAL:

Qui som

Creadors de contes personalitzats en català

Segur que alguna vegada hauràs desitjat tornar a ser nen. Per als nens, la vida és un joc ple d'imaginació i, es diu que quan creixem, ens oblidem de jugar. Precisament va ser aquesta nostàlgia per veure la vida a través dels ulls d'un nen la que ens va portar a engegar aquest projecte. Ens presentem: som The Story Tailors, una empresa fundada a Barcelona l’any 2015 per un equip de professionals amb àmplia experiència al sector de l’animació i el contingut infantil. Vam volen llançar un producte que oferís experiències úniques pels més petits i que, a la vegada, aportés valors educatius. Va ser aquí on va sorgir “La màgia del meu nom”.

La màgia del meu nom convida a tot els nens a un viatge màgic, ple de personatges entranyables que acompanyaran els petits en una trepidant aventura per mons coloristes i sorprenents. La personalització és el nucli del llibre, que conté una història basada en les lletres del nom de cada nen. D'aquesta forma, cada petit rebrà un conte únic, a la seva mida, que li ajudarà a entendre el significat que s’amaga darrera les lletres del seu nom.

Aquesta és la nostra filosofia, en 4 pilars:

- Creiem que cada nen té dret a gaudir d’una infància màgica, amb accés al coneixement i l’educació, sense importar el seu origen.

- Cada nen es únic i especial, i ha de sentir-se orgullós d’això, sempre. Com deia Oscar Wilde, “Sigues tu mateix, la resta dels papers ja estan agafats.”

- Tota empresa o organització ha de contribuir a millorar la societat. Per això, col·laborem en programes d’ajuda a la infància de Save The Children.

- Creiem en la tecnologia i en el seu consum, i en com aquesta pot ajudar a crear productes màgics i personalitzats.

Que la màgia t’acompanyi!