''

Contes personalitzats en català

Alguna vegada t'has preguntat com produïm els nostres  contes personalitzats? En aquestes línies t'expliquem el procés que segueix un llibre de La màgia del meu nom des de la seva creació a la web fins que el reps a casa.

daskinderbuch03.jpg

La personalització és la pedra angular de la màgia del meu nom, que convida als nens a un viatge màgic a la recerca del significat de les lletres del seu nom. En la història, cada lletra del nom s'associa a un atribut en concret, cadascun d'ells amb una petita aventura associada. El millor dels nostres llibres és que cada nom genera un llibre diferent!

Com pots demanar el teu conte personalitzat?

A la nostra web www.lamagiadelmeunom.cat podràs introduir el nom del nen o la nena, el gènere i el color de pell i cabell. Quan acabis, veuràs que el sistema t'ofereix l'opció de previsualitzar la història completa,, afegint també una dedicatòria personal per al nen o la nena a qui vagi dirigit el llibre. En pocs passos addicionals podràs afegir les teves dades i realitzar el pagament de forma totalment segura.

daskinderbuch04.jpg

Així produïm els nostres llibres

Després de la teva comanda, la nostra fada màgica fa arribar totes les dades del llibre a la impremta. Una vegada rebut el mail de confirmació, disposes de 24 hores per contactar-nos si desitges realitzar algun canvi.

Tots els nostres llibres s'imprimeixen amb tinta ecològica, en format A4 apaïsat. Podràs escollir entre tapa dura o tova.Després de la impressió, el teu llibre es lliura a l'empresa de transport perquè l’enviï al teu domicili a temps per sorprendre als més petits de la casa.

Esperem que gaudeixis de la màgia dels nostres contes personalitzats!