''

Neus R.

⭐⭐⭐⭐⭐

Un llibre molt recomanable per a nens que comencen a llegir. Sóc mestra i les meves filles tenen a casa tot tipus de llibres, però aquest els agrada especialment. Ja fa un parell de mesos que el tenen però encara s’emocionen quan arriben a l’última pàgina i veuen el seu nom.

Andreu Barca

⭐⭐⭐⭐⭐

Un gran conte infantil. Un llibre de primera qualitat que és un gran detall per regalar a nens o pares que esperen un nadó.

Carme

⭐⭐⭐⭐⭐

El llibre va arribar ràpid, i qualsevol dubte te’l solucionen ràpidament. Les il·lustracions són fabuloses. La meva filla de 2 anys està encantada amb l'experiència d'anar descobrint com d’especial és el seu nom.

Mariona

⭐⭐⭐⭐⭐

¡Un regal genial per als nens! Aprendre a llegir amb la seva pròpia història és quelcom molt especial. Els meus fills estan encantats.

Maria-Teresa

⭐⭐⭐⭐⭐

Excel·lent tracte i excel·lent llibre. Totalment recomanable. El vaig demanar per internet i va arribar molt abans del que esperava.

Eduard Garcia

⭐⭐⭐⭐⭐

Li he regalat aquest llibre al meu fillol amb una dedicatòria personal. Encara és petit però segur que quan comenci a aprendre les lletres li encantarà fer-ho identificant el seu nom a les pàgines d’un llibre.

Cristina M.

⭐⭐⭐⭐⭐

L'enviament va arribar en perfectes condicions i molt ràpid. Excel·lents acabats i excel·lent llibre, tant per la banda del contingut com de les il·lustracions.

Blanca Ramos

⭐⭐⭐⭐⭐

Aquest nadal els reis van portar La màgia del meu nom a la meva filla . Des de llavors no deixa d'anar amb el seu llibre per tota la casa i em demana constantment que el llegim juntes. És un llibre preciós. Altament recomanable!

Santi

⭐⭐⭐⭐⭐

Vaig demanar el llibre per regalar sabent que potser no m’arribaria a temps, però gràcies a l’equip de suport, que van ser especialment atents, vaig poder rebre’l a temps per entregar-lo. Un gran equip de professionals amb una molt bona atenció al client. Un 10!

Judith

⭐⭐⭐⭐⭐

Els meus fills bessons ja comencen a llegir bastant bé i els encanta que els seus noms apareguin en un llibre. Una idea molt bonica per a que els nens s’animin a llegir més. El procés de compra és senzill i l’enviament gratuït és ràpid. Ho recomanaria.